PhoenixKnight wrote:You said it Danik!
البطاطا متبل اللبنانية
زيت الكانولا الحرارة وتقلى البطاطا متوسطة الحجم مكعبة حتى هش.
إزالة على طبق من ذهب اصطف منشفة ورقية.
في زيت الزيتون الحرارة عموم أخرى، ويضاف البصل المفروم والثوم المفروم، حريف، الكزبرة المطحونة والكزبرة المفروم، مقلي ثم يضاف الملح البطاطا البحر والفلفل الأسود الطازج المطحون حسب الرغبة.
تخلط جيدا وإضافة عصير الليمون.
يقدم فورا مع صلصة الثوم
Lebanese Spiced Potatoes
Heat canola oil and fry medium size cubed potatoes until crisp.
Remove onto a paper towel lined plate.
In another pan heat olive oil and add finely chopped onion, minced garlic, cayenne, ground coriander and finely chopped cilantro, saute then add the potatoes sea salt and freshly ground black pepper to taste.
Mix well and add lime juice.
Serve Immediately with garlic sauce
Danik wrote:Capsicum annuum meo pauperi qui amisit omnia s viriditas!
Danik wrote:Capsicum annuum meo pauperi qui amisit omnia s viriditas!
Wolfie wrote:Danik wrote:Capsicum annuum meo pauperi qui amisit omnia s viriditas!
Vos postulo ut aqua ad annuum
It's been awhile since I used dead language so if I have few mistakes please overlook them :=)
John Avery wrote:Wolfie wrote:Danik wrote:Capsicum annuum meo pauperi qui amisit omnia s viriditas!
Vos postulo ut aqua ad annuum
It's been awhile since I used dead language so if I have few mistakes please overlook them :=)
Is it dead if we are using it right now?...